L'ALCALDE D'OLOT, JOSEP BERGA i VAYREDA
Escric aquestes línies quan encara tinc ben present el ple de constitució de l’Ajuntament. Gràcies a tots els que ens vàreu acompanyar al Saló de Sessions en el primer ple d’inici d’aquest mandat que afronto amb la màxima il·lusió i responsabilitat.

El ple de constitució va ser un moment molt especial pel que significa convertir-se en Alcalde d’Olot i pel fet de poder rebre la vara de Josep M. Corominas, a qui aprofito l’ocasió per agrair la feina feta. Un agraïment que també vull fer extensiu als regidors i regidores que han format part de la Corporació durant el mandat que acabem de tancar i a tots els que ara s’hi incorporen per primera vegada.

Un suport que es tradueix en una gran responsabilitat i amb la voluntat de treballar de valent per la ciutat. Ser Alcalde d’Olot és un gran repte que em motiva a l’hora d’iniciar un mandat amb la màxima dedicació i compromís. Estar al capdavant de l’Ajuntament de la ciutat no és un punt d’arribada sinó un punt de partida per dedicar els propers anys de la meva vida a un únic objectiu: millorar la ciutat i la vida de les persones que hi viuen. Hi estic compromès i amb el màxim esforç i la col·laboració de tothom, m’esforçaré per fer-ho possible.

Com ja vaig dir la nit de les eleccions després de conèixer els resultats, les veïns i els veïns d’Olot no han escollit 11 regidores i regidors a l’Ajuntament d’Olot, sinó que n’han triat 21 perquè els representin aquests propers anys. Per això, treballaré amb i per a tothom, buscant acords per assolir el màxim consens possible. Reitero la meva mà estesa i total predisposició a treballar plegats amb la màxima col·laboració, transparència i governança. Requereix d’atenció, de sensibilitat, d’una relació continuada amb altres persones, de molta dedicació i es necessita observar, escoltar, respectar, actuar amb tacte i gestionar els desacords. El meu compromís és total en aquest sentit. Tots tenim punts de vista diversos que enriquiran la proposta de ciutat que volem portar a terme aquests propers anys. L’accés a un habitatge assequible, una ocupació de més qualitat, que com a ciutat siguem capaços de passar de la coexistència a la convivència i treballar per garantir l’èxit escolar són algunes de les moltes prioritats d’aquest mandat. Durant els propers 4 anys tindrem sobradament temps per seguir-ne parlant.

Vull ser l’Alcalde de tothom i per aquest motiu em poso a la vostra disposició des del primer dia d’aquesta responsabilitat que acabo d’assumir com a Alcalde d’Olot. Il·lusionat amb aquest nou repte per construir, entre tots, la millor ciutat possible.Pep Berga

Alcalde d’Olot
Email: alcaldia@olot.cat

 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat